Kenapa Dah Lain??


Berhabuknya blog ni kan? Lama x Updates.. Tak da la nak cakap pape pon.. just nak luah sikit je..

Bibir boleyh tersenyum.. But, hati sapa yg tahu kan? Oke la, Sebenarnya nak cakap pasal si dia, kenapa awk macam dah berubah,. Asyki dingin je ngn saya? Saya ada salah ngn awk ke syg?? Walaupun saya diam, tp sumpah hati saya terasa sangat.. Kekadang awk dgn kengkawan selalu happy ja, bila dgn saya awk macam x da mood, kenapa wak?? Awk saya merayu sgt. Kalau saya ada salah dgn awk saya mintak maaf,tp tolong jgn layan saya macam ni sayang.. 

Saya bukan nak mengada kena layan elok2, tp saya takut satu hari nti awk akan bosan dgn saya kalau awk slalu layan endah x endah dgn saya.. awk,,.. sya just nak tau ja apa salah saya,. X cukup ka kasih sayang yg saya bg utk awk? Buktikan segalanya utk awk yg saya sayang awk? Awk nak saya buat apa lagi? Lagi satu, Awk macam x pecayakan saya.. Awk macam slalu criga dgn apa yg saya buat. Demi Allah wak, saya Cuma ada awk ja dalam hati saya sekarang dan selamanya.,  awk saya harap sgt hubungan kita kekal sampai hujung nyawa saya awk..

Tolong la jaga hubungan ni.. Kalau apa yg saya buat ada melukakan hati awk, cakap ja awk supaya saya boleyh perbetul salah saya pada awk.. Awk, saya sayang awk, cintakan awk.. satu ja saya mintak. Saya just nak kasih saying awak yg ikhlas utk saya.. saya x mintak lebih saying. Tadi pon awak marah2 saya terus x eply mcj then todi tanpa pedulikan hati saya. Saya tau awk letih, tp jgn lepaskan marah awk pada saya awk….

Akhir kata, Saya sayangkan awk…… MUHAMMAD SYARIFUDDIN…

ARANAFCY : THANKS FOR READING :)

0 Komen Budak Bushuk..!!:

Post a Comment